Nieuws

21-01-2024

Binnenkort start ik met het afnemen van EMB-bloedtesten. Dit is een diagnostische holistische test en helpt om dieper inzicht te krijgen in gezondheid. Met deze test wordt een beetje bloed met een vingerprik afgenomen en onderzocht door de natuurgeneeskundige praktijk van de EMB-test waar dit complementair onderzocht wordt. Naar aanleiding van dit onderzoek volgt verslag en intercollegiaal advies. Met deze test kan ik mensen helpen om inzicht te krijgen in hun gezondheid, zodat zij, eventueel met bio resonantie, NEI, supplementen of andere hulp, ervoor zorgen dat hun gezondheid goed blijft.

___________________________________________________________________________

15-1-2024:

Sinds kort heb ik mijn eigen bio resonantie apparaat. Het wonderapparaat voor onze gezondheid. Er staan zo’n 1200 programma’s op om vele kwalen en ziektes aan te pakken. Voor mens en dier. En de behandeling kan aan/bij het apparaat zelf, maar kan ook op afstand plaatsvinden met een stukje nagel of haar. Geweldig toch!?

Ontzettend veel zin om hier mee aan de slag te gaan!

_________________________________________________________________________

Op zaterdag 2 december ben ik aanwezig op de beurs PUUR voor spiritualiteit en meer…

Op de beurs kan ik je een EE-sleutel geven die je kan helpen om meer in balans te komen en te blijven met iets wat op dit moment speelt in je leven. Bijvoorbeeld bij lichamelijke pijn zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn of een stresssituatie voor bijvoorbeeld een interactie of prestatie. We testen je meridiaanpunten en hoe vaak en hoe lang je de sleutel het best kan toepassen. Samen gaan we de emoties die een rol spelen bij jouw stress integreren en vervolgens neem je de EE-sleutel mee naar huis. Met een EE-sleutel kun je in vrijwel alle gevallen de aanwezigheid van je probleem verminderen of zelfs wegnemen. Kom op de beurs bij me met je vragen. Ik ontmoet je graag!


Op 7 oktober sta ik op de Meet-up Gezond Bewust in Beilen. 

Met kleine en startende ondernemers op het gebied van gezondheid en bewustzijn. Daar zal ik een korte presentatie geven en met een leuk aanbod komen! 

Kom allen gezellig langs!